0 212 258 97 33 / [email protected]
Online Tahsilat


Demir-Mangan Filtreleri

Ürün Kodu : Demir-Mangan Filtreleri

Genellikle sularda çözünmüş halde bulunan demir ve mangan, oksitlendiğinde sarımsı kahverengi bir bulanıklığa sebep olur. Suyun temas ettiği yüzeylerde kızıl kahverengi lekeler oluşur.

Demir ve mangan minerallerinin, belirli değerlerin üzerine çıkması durumunda sulardan uzaklaştırılması gerekmektedir. Bu durum özellikle tekstil, deri, gıda, kâğıt ve plastik endüstrisinde istenmeyen sonuçlara sebep olur. Ürün kalitesinin artması ve hep aynı kalitede olması için sulardaki demir-mangan arıtılmalıdır.

 Ham su değerlerine ve ihtiyaç miktarına göre tasarlanan Demir - Mangan filtreleri suda bulunması muhtemel demir ve manganı oksidasyon / filtrasyon metotları ile sudan uzaklaştırır.

Demir - mangan giderimi için kullanılan mineraller ile 5 ppm'e kadar demir, 2 ppm'e kadar mangan giderimi sağlanmaktadır. Ayrıca suda bulunan hidrojen sülfit, metan, serbest karbondioksit ve yüksek konsantrasyonda organik artıkları uzaklaştırır.

Filtrasyon mineralinin rejenerasyonu için herhangi bir kimyasala ihtiyaç duyulmaması sistemi diğer metotlara göre daha ekonomik kılmaktadır. Sulardan demir ve mangan giderimi amacı ile özel mineralli, otomatik olarak çalışan filtreler kullanılmaktadır.


Benzer Ürünler
Live Chat Software
arama motorlarina kayit, site ekle, link ekle, toplist site ekle Link ekle