0 212 258 97 33 / info@dinamikaritma.com
Online Tahsilat

Kurumsal

Hakkımızda

DİNAMİK SU ARITMA SİSTEMLERİ,

2009 yılında OCEAN markası ile su arıtma sistemlerinin, perakende ve toptan satışı konusunda faaliyet göstermeye başlamıştır. Türkiye genelinde güçlü bayilikler oluşturarak, verdiği kaliteli hizmet ve kaliteli ürünler ile piyasanın güvenilir firmalarından biri olmuştur.


Dinamik Su Arıtma Sistemleri olarak,

Güçlü teknik kadromuz ile, evsel ve endüstriyel alanda önemli su arıtma projelerine imza attık.

İçme, kullanım, proses suları ve saf su arıtma sistemleri için belirlenen ihtiyaçlar çerçevesinde projelendirme, taahhüt ve bakım hizmetlerimizi devam ettirmekteyiz.

 

Şirketimiz bünyesinde bulunan kimya laboratuvarında, suyun fiziksel ve kimyasal analizleri, jar testleri, pilot arıtılabilirlik çalışmalarını ücretsiz olarak en kısa sürede ve titizlikle gerçekleştirmekteyiz.

 

Dinamik Su Arıtma Sistemleri olarak hedefimiz; ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak ve kaliteli hizmet sunmaktır.

 

Çalışmalarımızda; Ülke ve çevre ekonomisine katkıda bulunacak sistemler geliştirmeyi,

Müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı,  Takım arkadaşlarımızın sürekli gelişimini eğitimlerle desteklemeyi, Profesyonel tedarikçilerle çalışmayı, Kurumlara özel ve ayrıcalıklı hizmetleri en iyi şartlarla sunmayı kalite politikamız olarak belirledik.

 

 

Tüm gücümüzle, bu ilkeler doğrultusunda çalışmayı kabul ve taahhüt ediyoruz.

Live Chat Software
arama motorlarina kayit, site ekle, link ekle, toplist site ekle Link ekle